HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Október 12.

2014.07.24. 15:39 Gerstmár Ferenc

Október 12-ére írta ki az önkormányzati választást a köztársasági elnök. Áder János azt írta: az Alkotmánybíróság 2014. július 21-én meghozott határozata egyértelmű és világos helyzetet teremtett az önkormányzati választások törvényi szabályozásában. Az Ab döntését követően semmilyen olyan alkotmányos aggály nem vethető fel, amely befolyásolhatná a 2014-es önkormányzati választások törvényes kiírását és lebonyolítását. Lelke rajta. Sokak szerint az alkotmánybírósági döntés korántsem rendezte megnyugtatóan a helyzetet.
 
Nem kicsit elszomorító, hogy a kormányoldal és a baloldali ellenzék egyaránt csak hatalomtechnikai játszmaként tekint az önkormányzati választásra. Az LMP ezzel szemben a helyi közösségek érdekeit tartja szem előtt. Nem a múltról, hanem a jövőről kíván elsősorban beszélni. A  párt országos politikai tanácsa már javaslatként megfogalmazott fókusztémákat, amelyek veszprémi önkormányzati programunkban is visszaköszönnek majd. A helyi gazdaság erősítésétől, a lakhatás és az energiahatékonyság kérdéskörén át, a közlekedési problémák kezeléséig. Új irányt kínálunk a veszprémieknek. Ez azért is különösen fontos, mert láthatólag a baloldal Veszprémben sem képes a megújulásra, Katanics Sándort (DK) indítja közös polgármesterjelöltként.
 
Az LMP önállóan indul mind a tizenkét választókerületben. Polgármesterjelöltként hamarosan bemutatom azt a csapatot, amellyel arra teszünk kísérletet, hogy bebizonyítsuk, hosszú távon Magyarország zöld pártja a Fidesz valódi alternatívája. Veszprémben éppúgy, mint az országos politikában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr226541053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása