HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Komplex felújítás

2014.02.27. 21:47 Gerstmár Ferenc

A 2011. márciusában elfogadott gazdasági program összefoglaló helyzetképe rögzítette azt a tényt, hogy a veszprémi lakáscélú épületeknek mindössze 2,2 %-a esett át komplex felújításon. Három év eltelte után, indokoltnak éreztem megkérdezni a polgármestert, hogy van-e információ arról, ez az arány hogyan változott? Milyen módon tud az önkormányzat hozzájárulni a felújítások számának növeléséhez, ezzel az energiahatékonysági mutatók javításához?

Örültem annak, hogy a polgármester érzékeli a problémát és fontosnak tartja azt. Annak viszont már kevésbé, hogy az ügy volumenéhez képest szerény változásokról beszélt. A szociális városrehabilitáció során mindössze néhány panelház részleges megújulására kerül sor. A most induló hétéves uniós tervezési időszakban reméljük, nemcsak ígéret marad az energiahatékonyság előmozdítása, hanem végre a tettek mezejére lépünk Veszprémben.

Szólj hozzá!

Címkék: felújítás komplex energiahatékonyság gerstmár

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr75836184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása