HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

A helyi kommunikáció lehetőségei

2013.08.30. 21:05 Gerstmár Ferenc

Ezzel a címmel vezetek holnap műhelybeszélgetést egri kollégámmal, Csarnó Ákossal Gödöllőn, az Ökopolisz Akadémia keretében. Olyan területről lesz szó, amely szerintem a demokratikus közélet egyik alapköve, hiszen a helyi ügyekbe való beleszólás is politika. Sőt, a közvetlen környezetünket érintő döntések befolyásolják sokszor leginkább közösségi létünket. Az álláspontok megjelenítése a helyi médiában segíti a választópolgárok tájékozódását, véleményalkotását. Egy önkormányzati képviselőnek pedig elemi érdeke, hogy megmutathassa munkáját, ügyeket tárhasson fel, vázolhassa hosszabb távú elképzeléseit a település jövőjét illetően. Felmérések bizonyítják, hogy van lakossági igény a helyi hírekre.

Az eddig felsoroltak miatt is a politika renoméjának helyreállítását helyben kell elkezdeni. Erre a gondolatra fűzöm majd fel holnapi mondandómat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr465485301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása