HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Meghallgatás

2014.03.28. 10:25 Gerstmár Ferenc

Az ötéves ciklus lejárta után hárman nyújtottak be érvényes pályázatot a Laczkó Dezső Múzeum igazgatói munkakörére. A véleményező bizottság azt a döntést hozta, hogy a Közgyűlésnek javasolja, mindhárom pályázót hallgassa meg, és azt követően hozza meg döntését. 

A közgyűlési meghallgatás a városvezetést nem hozta lázba. Gyorsan túl akartak esni a szavazáson. Én mégis bátorkodtam szót kérni. A következő kérdésekre vártam választ a pályázóktól: milyen változásokat tartanak a legsürgetőbbnek a múzeumban, hogyan teremtenék meg az intézmény belső stabilitását, miként látják a finanszírozás kérdését? A válaszokban a pályázók röviden pályázatukat is ismertették.

Bár a fideszes többség láthatólag meghallgatás nélkül, előre meghozta már döntését, azért jó volt hallani a három felkészült pályázót. Ennyi figyelem minimum kijárt nekik. A megválasztott igazgatónak dr. Perémi Ágotának munkájához sok sikert kívánok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr545891768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása