HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Rákanyarodunk

2014.01.30. 13:57 Gerstmár Ferenc

Rákanyarodunk lassan a választási kampányra. A mai közgyűlés napirendjén szerepelt az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság tagjainak megválasztása. A megválasztott személyek rögtön esküt is tettek. A választási bizottságnak a választott tagokon felüli további egy-egy tagját majd a választókerületben jelöltet, illetve listát állító jelölő szervezet, valamint a választókerületben induló független jelölt bízza meg. Minden halad tehát a maga útján.

Ebben a folyamatban volt kissé furcsa egyik önkormányzati képviselőtársam napirend előtti felszólalása, aki arról beszélt, hogy a pártok túlbecsülik média lehetőségeiket, és a várospolitika helyett pártpolitikával kampányolnak a közgyűlésen is. Amit ő kifogásol, hogy a parlamenti pártok minden lehetőséggel élnek véleményük hangoztatására, szerintem a demokrácia jellemzője. Várospolitika és pártpolitika ilyen szembeállítása már csak azért sem szerencsés, mert a pártok helyi képviselőinek éppen az a dolga, hogy elmondják az ő értékrendjük szerint miként alakítanák a város sorsát. Ezt a munkát végzem 2010 óta, arra törekedve, hogy Magyarország zöld pártja alternatívaként jelenjen meg a királynék városában is.

Erre a közel négy évre alapozva indulok Veszprémben az országgyűlési választásokon. Tisztelettel kérem az Önök támogatását is!

Szólj hozzá!

Címkék: választás veszprém pártpolitika várospolitika gerstmár

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr245788727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása