HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Ahol mindig fúj a szél

2014.05.30. 15:24 Gerstmár Ferenc

Veszprémben a mondás szerint vagy fúj a szél, vagy harangoznak. Az egyik legtisztább zöld energia a szélenergia, amelynek hasznosításával csökkenthető egy település környezeti terhelése. A város és a Bakony közötti síkterület sokak szerint alkalmas lehet szélerőmű park telepítésére. Az éppen három éve elfogadott energetikai stratégia javaslatként fogalmazta meg, hogy az önkormányzat keressen befektetőt és kivitelezőt a szélerőmű park kialakításához. A Közgyűlésen ezért megkérdeztem a polgármestertől, hogy milyen lépések történtek ebben az ügyben?

A polgármester szakmai anyagokkal, mérési eredményekkel alátámasztott írásos választ ígért, de előzetesen annyit elmondott, hogy a vizsgálatok alapján nem tűnik gazdaságosnak a szélenergia hasznosítása Veszprémben. Ha ez így van, fel kell gyorsítani az egyéb megújuló energiaforrások hasznosításáról szóló gondolkodási folyamatot, mert a jövő útja ez. Tudják: a jövő zöld.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr636236991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása