HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Legalább annyira fontos

2013.09.15. 20:49 Gerstmár Ferenc

A Vehir második futógálájának eredményhirdetése után villáminterjút adott a lapnak dr. Mihalovics Péter a verseny fővédnöke. A Fidesz önkormányzati frakcióvezetője többek között megemlítette, hogy a csütörtöki közgyűlésen az egyik legnagyobb vita arról alakult ki, a tömegsportot vagy a versenysportot kell-e inkább támogatni. A vitában ugyan - szokásához híven - nem szólalt meg, de a veszprémi hírportálnak kifejtette, hogy szerinte a versenysport mindig kiemelt figyelmet kap Veszprémben, akár az MKB-MVM kézilabdacsapatára, akár a futsalcsapatra gondolunk, de legalább ennyire fontos a tömegsport is.

Ezt kevéssé igazolja vissza, hogy a város költségvetésének friss módosítása után az idei évben 206 millió forint jut verseny- és élsportra, a szabadidő- és diáksport támogatása pedig 1,5 millió forint marad. Az elképesztő aránytalanságra nem először hívtam fel a figyelmet, de a fideszes városvezetésről most is lepergett a jó szó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr775515826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása