HTML

Egy LMP-s képviselő Veszprémben

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi önkormányzati képviselőjének internetes naplója.

Ezen az oldalon mindenkivel megosztom az önkormányzati tevékenységemmel kapcsolatos gondolataimat, terveimet, eredményeimet. Köszönöm, hogy érdeklődik munkám és az LMP iránt.

Üdvözlettel: Gerstmár Ferenc

veszprem.lehetmas.hu

Sajtómegjelenések

Friss topikok

Linkblog

Az utcán

2014.05.20. 12:50 Gerstmár Ferenc

"Néha furcsa hangulatban
Az utcát járom egymagamban,
Nincsen semmihez se kedvem,
De érzem azt, hogy nincs ez rendben így.

Megállok egy utcasarkon,
Merre tovább, melyik úton?
Elindulok, párat lépek,
Á, erre most miért menjek én?"

Valamiért Bródy János dalszövege jutott eszembe a polgármester új akciójáról, az utcafórum sorozatról. Veszprémben 56 - ennyi szavazókör van a városban - helyszínen tart a következő hetekben kitelepülést Porga Gyula, mindig az érintett választókerület fideszes képviselőjével. Megvan tehát az ok, hogy miért menjünk arra, ahol éppen várja az érdeklődőket.

Ügyes kampányfogás ez. A "veszprémiek évében" úgy tesznek, mintha észrevették volna a veszprémieket. Legalább nem a rezsiblöffhöz gyűjtenek most aláírásokat az utcán. A választópolgár azért így is joggal lamentál: "Bár tudnám, hova, de hova, de hova, de hova megyek." És hova megy majd a fideszes városvezetés ősszel? Az a városvezetés, amelyik a részvételi költségvetésről mégcsak hallani sem akart, és amelyik a döntéseiről szóló tájékoztatást nevezi egyeztetésnek. Ha maradnak, legjobb esetben is csak négy évente kérik majd a veszprémiek véleményét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerstmarferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr966184277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása